acenes

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

z bananovej republiky do psej rite

.

---no tak dnes chvilu budem.

ako predslov k tomuto len tolko, ze kamos{meno nedam, pre dnesok bude "emils", ako emil a este k tomu s. no a ja som ac. ale len tu.}takze emils chce vypadnut od vas. zo slovenska. kto by sa cudoval.

som si to cital a mam tom kopu chyb. tak ak to niekomu vadi, nech ma boza v rit.

hadam to niekedy opravim.

a co som mu napisal na to, ze ako hodnotim to, ze som vypadol z bananovej republiky do psej rite??

nech sa paci  ---

 

kokot.
tolko na uvod. a myslim, ze takto to aj dnes skoncim. tak najprv, ja som kokot. ono aj ty, ale este o tom nevies{ale isto to tusis}
totiz:lepsie ako odist zo sedlace do psej rite som nemohol urobit. ak by som ostal, asi by som to hodnotil, ze ostat bolo to najlepsie co som mohol urobit. ved pisem, ze som kokot.
tak. chces ist prec? na ako dlho. to sa pitaj ty seba. ak je to sezona, ze leto si odserem niekde v riti{psej} a potoom sa vratim k "nam" do bananovej republiky, tak prosim. drbne ta tak ci tak, ale prosim. chod.
ak to vidis{alebo to nevidis, len tusis, ci dokonca nie vidis, ty chces vypadnut a snad sa ani nevracat} na dlho, tak ti k tomu nieco napisem. ako doteraz. kokot. ide o to, ze sa rozluc z myslienkami ze ako bohovsky bude, ci ako na kokot bude. nemas predstavu ako bude. tebe moze byt jedno co si vysnivas ako si to predstavis. ako sa budes strasit a ako si budes fandit{kokot}. vsetko bude inak. na konci{a pocas a na zaciatku, tak skratka stale} to budes hodnotit, ze to bolo na kokot. vsetko bude ine. nielen to ze to nebude ako chces, dufas, bojis sa. ty vymenis ZIVOT! ostane emils{maximalne v zrkadle} a vsetko bude ine. este neviem ake to bude ked sa na chvilu vratim{takze to ti napisem mozno potom} ale garantujem ti, ze to co si zazival doteraz{dovtedy} to co si mal ako stereotip, a z velkej casti aj to ako si myslel{bez urazky} sa zmeni.
netvrdim, ze sa s teba stane degenerovany magor, ze z tvojho charakteru zostanu trosky, ci ze sa steba stane charizmaticka osobnost. ale VSETKO bude ine.
dokonca aj to co nechas doma sa zmeni. nie tym, ze-vsetko sa meni- ale tym, ze ty budes tu{tam} a ono to ostane tam{pre teba-tu}takze aj to bude uz ine. raz a navzdy. ked sa ta budu pitat ako bolo, ako je a podobne pridrbane kokotiny?-no ako asi moze byt???!!! no predsa v pohode. pripadne dobre. ine sa ani neda povedat, dopice.
toto som mal pisat nakoniec, pretoze asi si cakal, ze zacnem kesenami a anglistinou a podobnymi debilinami. tak nie.

prachy{skurvene} mam v pici. ako po cely zivot. zase sa vsetko nemeni, neboj{mozes spat 16 hodin denne, ak ti to praca dovoli:}prachy{skurvene} budu. samozrejme ak nenarazis na nejaky odrb ci podobnu kokotinu. poznas{z rozpravania, ale nie mojho}. treba ratat s tym, ze {vsetko je relativne} si budes platit najom, energie, stravu{zdochnes, ak ides do anglicka, zdochnes, o tom potom}, a vsetky veci okolo. hygienicke{ak nechces smrdet}, osobne{porno casaky}, a tak{drogy}. vsetko stoji prachy a ak ich mas v pici, tak usetris menej ako par {k*k*t*v}ludi tu. si vies predstavit, ze si spocitavaju VSETKO co minu? a kde je zivot? no ale to az osobne. mozno. takze z minimalnej mzdy{takze aj mojej} pri okolo 30-40hodin tyzdenne vyzijes a usetris. vsetko zalezi kde nechas viac prachov. ci das za kredit do telefonu za 3mesiace 110libier{hodnotu ich penazi az inokedy}alebo namiesto odpovede na sms, prezvonis{k*k*ti..}zalezi na tom, ci chces zrat polotovary, alebo si dokazes v ramci moznosti nieco uvarit{neviem do coho chces ist[neboj, ani ty..], nemozem presne zhodnotit. pisem o sebe}je dolezite ci si budes nechavat kopku prachov{pisal som, ze skurvenych?}bokom, ze "toto som usetril, pozrite aky som {kokot} boh." takze prachy su relativne. teoreticky, ak budes mat minimalnu{5.05libry na hodinu} a do 40 tyzdenne, prezijes super{neviem ako velmi ides po prachoch} a usetris dost.
preco tak kurvujem na penaze? lebo vdaka{koli, pre ne, kesene, penaze, ja chcem, ja, ja, ja..} su ludia KURVY. aby si ma pochopi KURVY! presnejsie- jedine osobne, to by som tu bol mesiac a o 4dni som doma..
penaze tolko. {jebem ich, jeb ich aj ty.}

anglistina.
boze kolke plany. mame. vsak..?
ides sam, alebo s kamosom, alebo s mackou, alebo ako? teda, ides? ide oto {picovina, nejde o to, toto je len moj pripad. kazdy sme iny, ved vies a ja som kebo. hadam si si zvikol.}takze ide oto, ze samemu sa uci nakokot. doma som sa ucil viac ako tu. nehovorim o zdokonalovani. to je super. zivy priklad{ak nenatrafis na skurvenych ludi[ja tu mam v poho. asi 75xlepsich ako tych k*k*tov]tak sa zlepsis. nie tak rychlo ako si myslis, ale zlepsis. ono to pojde samo. lenze-samo, nie SAM. samemu mi to ide na {hadaj co?} kokot. nejde o to, ze to nebavi{bavi} len to nerobim. ako mozem robit nieco co nerobim? aj to ide, ucim sa a neucim sa. ono ta zahlti tolko novych okolnosti{chces menovat? ludi, veci, veci, domov, obchodov, situacii, starosti, radosti, k*k*t*v a inych kokotin} ze to ucenie nebude to hlavne co vidis pred sebou. teraz hej. lebo mas kurvu robotu{to sa asi velmi nezlepsi} doma je napicu{jakby dal..} a furt len do roboty, z roboty, spat, honit, spat, do roboty a z roboty a mezdi tymito usekmi ta strasne jebu ludia okolo. takze hura prec, ucme sa. kokotina. a mozno nie. len na to nepozeraj velmi romanticky. skor tak thrilerovo-ani za kokot nevies ako to dopadne. romantika je picovina, happy-endy len v rozpravkach.
ale neberiem. je to jedinecna sanca naucit sa ako nikde inde. mozes si najst ucitela{anglicko-anglickeho, na slovesnko-anglickeho asi tazko narazis} a dat mu tazke prachy. mozes to robit doma a aj tak to pojde. problem je v tom, aby to nezmenilo prioritu. ale pisem, ty si ty, on je on..
co si to este spominal? jaj ze "celkovo"?
tak celkovo ti pisem ze je to kokotina az to boli. a keby som mohol tak to urobim znova. a ked chces vediet tajomstvo, chcem tu zostat dlhsie. neviem presne kolko to je, ale viac ako rok. mozno viac ako dva. neviem. ved pisem, ze mi je tu na kokot, tak preco by som sa vracal? zatial.
vsade je inak. kamos tu bude hadam 4. ci 5. rok{no tu, v anglicku a iba si piseme} a anglicky nehovori. domov nechce ist a zivot si zariadil tak ze je spokojni. nikde nemusi byt zle. mozes chodit do roboty zabavit sa s kamosmi{k*k*tmi} kupit si digital{co foti..} pc, ze ta jebne, i-pod a pocuvat nonostop deathmetal, mozes si kupit znackove veci a zistit, ze mas este na pivo. mozes si zobrat dvacku{!} a kupit si cokolvek normalne.
ak si myslis, ze to bude len tak a ono to nejak bude, tak mas pravdu. ale priprav sa, ze to nebude tak ako si myslis. moze to byt aj ovela lepsie. vsetko chce svoj cas.

kurva, si to idem precitat a keby cosi este napisem. ak nie tak sa maj emils. a pozyvam.. ac

 

uplne som zabudol. kokot.


pisem | stály odkaz

Komentáre

  1. good
    krasny e-mail. Velmi dobre som sa pobavil.
    Tie nadavky priatelovi su velmi sympaticke, krasne okorenuju cely text, robia ho osobnejsim a menej fadnym. Paci sa mi ten nadhlad skusenejsieho a starostlivost o poucenie a varovanie neskunejsieho. A hoci to zahranicie hodnotis dost skepticky, vidno na tebe, ze tam clovek strati vsetko co ho u nas sputava a zacne zit.
    publikované: 14.04.2006 18:06:31 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nejak nepises...
    ...co nove v psej riti?
    publikované: 04.06.2006 16:41:41 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. .
    polepsim sa
    publikované: 10.06.2006 17:38:59 | autor: ac (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014