acenes

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

mail

.[toto ma rok]
"velmi dobra priatelka sa ma opitala na vianoce. som v zahranici. mail je dobra vec a kedze toto je mail, je aj tak pisany (ma viac ako rok). vulgarizmus ci hrubka je ista. kto potrebuje selektovany slovnik a bezchybnu slovencinu, nech to necita. pre ostatnych tu mam este na chvilu vianoce. "



vianoce boli super. blbe slovo na vianoce. ale este predtim ako ich nazvem [napr.:super, fajn, skurvene, pripadne, fajn skurvene..] by som mal identifikovat co su to vianoce. tak. je to 24.12.? jeden den v roku ked jeme a darujeme? tak potom nic, tu jedia a daruju o den neskor. takze 25.12. hned to mame dva dni. teda pre mna. 24. som drzal post. irsko/neirsko, mam aj vlastny rozum. no ale tie vianoce. mozno to je par dni ktore tu okolo toho su. kopu ludi ma {ne}planovane volno, tak to nejak citia, ze nebude vsetko ako po ine dni. doma nejaky stromcek, ci co to pripomina a decka o trosku viac posluchaju. teda ak nema matka depku a nejebe vsetkych dokola {ako mi pisal kamos o prezivani svojich vianoc}. stale neviem co su vianoce. este mozu byt vianoce darceky. to vies ono ludia nieco davaju a {hadam} aj nieco dostavaju. fyzicky hmotne. ako nejaku nobl bonbonieru, svetrik, alebo hovno{to myslim skor nehmotne. taky pocit z toho hmotneho."co si dostal na vianoce?":"hovno"...}takze to mame tolko ospevovane darceky. inak sam si myslim, ze najlepsi je, nieco co sa da zozrat. ked to trosku chuti je fajn. z ostatneho ostane spomienka a co ked zacnes toho cloveka nenavidiet? vyhodit vianocny darcek je skarede a furt si pripominat nieco co nechces.. ale budis. este mozu byt vianoce, prostredie okolo. niekto ide do kostola, tam stretne ludi ktorych mozno streta aj napr. v bille. zaujimavy pocit. potom ide z kostola plny ducha a s pocitom, ze ten svet nieje az taka kurva ako naozaj je. donesie ten pocit domov, alebo aspon sebe do izby. ak je to silna povaha, nepokazi to ani depkou zmietana matka, ci najebany clen rodiny. ale stale si nemyslim, ze toto su vianoce. takze este ti neviem napisat ake som ich mal. tiez neviem ake je to vediet po anglicky, pokial sa to nenaucim. ale tu mi napada, ze nemusim vediet, staci "rozumiet". tak skusim rozumiet co su vianoce. asi ten pocit co mas z toho ked prides domov a niekto sa usmeje a hadam cosi pekne povie. je to ine su vianoce. potom mozno ked s radostou zabalis nejaku tu p*covinu, ktora mozno uroby radost. ked zapnes telku a tam same happy/endy. iba a permanentne. to aby clovek videl nieco zo skutocneho zivota, musi prepnut. na realitu. dalej to je mozno to ako ta jebe niekto kto ma picu naladu a nenecha si to pre seba. ved su vianoce, tak sa delme aj o to zle. moze to byt aj ten pocit ktory dostane clovek, ktory dufal, ze aspon na vianoce a ono samozrejme, nie. ani na vianoce. alebo, ze by prave kvoli vianociam. moze to byt aj to, ze clovek chodi mezdi ludmi-pomedzi ludi. ako to, ze je stale s niekym-stale sam.
chcel som mat pekne vianoce. mal som ich velmi pekne.
ale nie ja. len to co vidiet.
ja som bol na vianoce uplne sam. ac

mail | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    dakujem za komentare..
    publikované: 27.03.2006 15:09:13 | autor: acenes (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pocuj,
    na Vianoce by nemal byt nikto am irsko-neirsko.. vlastne, cely zivot by nemal byt nikto sam, vianoce-nevianoce. pocuj, nedame si rande? :-)
    publikované: 14.04.2006 18:50:54 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. .
    rande. tod zajtra mi leti lietadlo domov. no a uz v utorok som volny.
    ale nie..
    ked ide o to, tak zajtra som naozaj po 5mesiacoch doma a nechci vediet co si otom myslim. to hadam niekedy ako clanok.. ale s tou ponukou na rande si ma potesila. si zlata.
    tak mozno.


    uz v utorok.

    ahoj lucia. ac
    publikované: 15.04.2006 15:23:05 | autor: acenes (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. acenes
    ked clovek pride domov, je prvorade, aby siel za svojou rodinou a blizkymi... tot, rande sa nekona... nevadi... mozno nabuduce :-)
    publikované: 15.04.2006 16:13:15 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. .
    " ked clovek pride domov, je prvorade, aby siel za svojou rodinou a blizkymi... "

    bez urazky. vies prd.

    ale je krasne vidiet vsetko biele. lenze aj nebezpecne. obcas sa stane, ze je to proste cierne.

    vsetko je prilis zlozite aby sa to dalo vyjadrit jednym vyrazom. "PRVORADE" je nieco ine..
    publikované: 15.04.2006 16:50:57 | autor: acenes (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. acenes
    ja som to myslela ironicky. Keby som sa ja odtrepala na pol roka niekde do zadku a potom sa vratila do este vacsieho, urcite by som nesla za rodicmi, ale do krcmy sa poriadne opit :-)
    nikto nevidi len cierno-bielo. odtienky farieb sa skryvaju vsade okolo nas. bohuzial, cierna prevazuje. (alebo nastastie?)
    publikované: 15.04.2006 18:48:56 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014